Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Kennissessie energiebesparing zaadveredeling en bloembollenexport: ondernemers helpen elkaar op weg

De agrarische sector heeft direct te maken met maatschappelijke uitdagingen. Belangrijke thema’s in de sector zijn de productiewijze van voedsel, afval, water, energie en voedselverspilling. De herkomst van voedsel (van zaad tot eindproduct) en energie wordt steeds belangrijker voor de consument. Op 1 juni is er een kennissessie speciaal voor ondernemers in de zaadveredeling en de bloembollenexport.
 
Duurzaam ondernemen is toekomst gericht ondernemen. Hoe doe je dat, zonder teveel tijd en geld te investeren? Een collega-ondernemer uit de branche deelt zijn praktijkervaringen. Samen met andere experts krijgen de deelnemers tips om meteen in de praktijk te brengen. De ondernemers verlaten de bijeenkomst met concrete bespaartips, een overzicht van subsidie- en fiscale regelingen en ze weten bij ze terecht kunnen voor vragen en ondersteuning.
De kennissessie is voor ondernemers in en rond de zaadveredeling kosteloos en wordt georganiseerd door de West-Friese gemeenten, Stichting Energieke Regio, Rabobank West-Friesland en RUD NHN. De bijeenkomst (met broodjes) wordt gehouden op donderdag 1 juni van 12.00 - 14.00 uur (bij Rabobank Zwaagdijk).
 
Aanmelden
Het aantal gereserveerde plaatsen is beperkt. De reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst. Stuur een e-mail naar l.dekruif@prisma-advies.nl . Vermeld in de mail uw naam en bedrijfsnaam