Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

“Energie Lening Drenthe” voor Drentse ondernemers en organisaties

Vanaf 1 november biedt de Drentse Energie Organisatie het MKB en organisaties in Drenthe een financiering voor ‘kleinere’ investeringen in duurzame energie en energiebesparing. Met deze Energie Lening wil de Drentse Energie Organisatie ondernemers helpen bij het oplossen van financiële knelpunten bij het investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen, ledverlichtingssystemen of isolatie.
 
Voor wie?
Ondernemers, verenigingen of andere organisaties kunnen tegen aantrekkelijke rente voor de helft van het investeringsbedrag een lening aanvragen bij de Drentse Energie Organisatie. De exploitatiekosten gaan na installatie van deze investeringen vaak direct omlaag waardoor het geleende bedrag in een aantal jaren is terugverdiend.
 
De Energie Lening
Vanaf € 10.000 kan de Energie Lening worden aangevraagd. De looptijd is 5 of 10 jaar tegen een aantrekkelijk rentepercentage van respectievelijk 3% en 4%. Eén van de voorwaarden is dat de Drentse Energie Organisatie maximaal 50% van het totale investeringbedrag kan financieren.
 
Meer weten?
In de bijgevoegde digitale folder en op www.energieleningdrenthe.nl vindt u de regeling en voorwaarden van de Energielening. Wanneer u nog vragen heeft of meer wilt weten over de Energie Lening of de Drentse Energie Organisatie neemt u dan contact op met de Drentse Energie Organisatie, zij staan u graag te woord.