Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je bent hier

Nieuws

Informatiebijeenkomst SDE+ Biomassa

De voorjaarsronde Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) 2017 opent dinsdag 7 maart 2017. Ter voorbereiding op deze openstelling organiseert RVO.nl op dinsdagochtend 24 januari 2017 een informatiebijeenkomst SDE+ Biomassa bij RVO.nl in Zwolle.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is voor ondernemers die een aanvraag willen doen in de categorie Biomassa. Ook intermediairs en adviesbureaus die zich willen laten informeren over de categorie Biomassa zijn van harte welkom. RVO.nl geeft geen voorlichting over andere subsidiemogelijkheden binnen de SDE+.

Programma
Tijdens de bijeenkomst lichten adviseurs van RVO.nl de veranderingen in de SDE+ 2017 in de categorie Biomassa toe. De wijzigingen SDE+, wijzigingen e-loket, terugblik SDE+ 2016 en aan welke voorwaarden voldoet een complete aanvraag, komen aan bod:

    10.00 - 10.30 uur: inloop met koffie en thee
    10.30 - 11.00 uur: presentaties
    11.00 - 12.30 uur: vragen stellen

Meld u nu aan
Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Meld u dan nu aan via het registratieformulier. U kunt zich tot en met dinsdag 17 januari 2017 registreren. Er plaats voor maximaal 50 personen. Maximaal 2 personen per organisatie kunnen zich aanmelden. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestigingsmail.

Let op: Zolang de SDE+ nog niet gepubliceerd is in de Staatscourant, is de informatie tijdens de bijeenkomst onder voorbehoud.
Bron: RVO.nl