Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Wat kunt u met deze website?

afbeelding van leoni007

U vindt op de website AgroEnergiek informatie over praktische maatregelen en verwijzingen naar praktijkvoorbeelden, rekentools en praktijkervaringen van ondernemers en voorbeeldprojecten en naar andere websites, allemaal onder het menu Maatregelen (per maatregel). Daarnaast zijn er diverse bijeenkomsten (zie Agenda) waar u aan kunt deelnemen. Kijk ook eens bij Ambassadeurs (zie Over AgroEnergiek) voor tips van collega’s.
 
Vanuit AgroEnergiek vinden we het belangrijk om te werken met beproefde en bewezen maatregelen. Daarom hebben we er 21 voor u uitgelicht die reeds met succes worden toegepast door agrarische ondernemers.
 
De (onafhankelijke) informatie op de site, de praktische tips en de kennis die u opdoet tijdens een AgroEnergiekbijeenkomst kunnen u helpen bij uw keuze om zelf met energiebesparing en –opwekking aan de slag te gaan.
 
U neemt al energiebesparende of energieopwekkende maatregelen op uw bedrijf die interessant zijn voor uw collega agrarisch ondernemers en mist deze op de website? Laat het ons weten via info@agroenergiek.nl !
 
Prezi over AgroEnergiek