Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

LTO Energie en Tenten Solar verlengen overeenkomst Vraagbundeling Zonnepanelen

zonnepanelen

Eind april heeft LTO Energie namens LLTB, LTO Noord en ZLTO de overeenkomst met Tenten Solar met betrekking tot de 'Vraagbundeling Zonnepanelen' verlengd voor het jaar 2016. Tenten Solar voldoet aan de technische-, bouwkundige en kwaliteitseisen zoals deze door LTO zijn opgesteld. Het bedrijf biedt daarnaast continu de juiste prijs-kwaliteitverhouding, zodat LTO voor leden een scherp en goed aanbod heeft.

De samenwerking tussen LTO en Tenten Solar heeft zich in het verleden bewezen. In de afgelopen 2 jaar heeft LTO in totaal 4 aanbestedingstrajecten georganiseerd en viermaal is deze aan Tenten Solar gegund. Dit heeft tot nu toe geresulteerd in de installatie van ruim 24.000 zonnepanelen bij 207 agrariërs door heel Nederland, met een totaalvermogen van bijna 6 megawatt.

Grootschalig inkopen
‘Vraagbundeling Zonnepanelen’ is een project gericht op het ondersteunen van LTO-leden bij het installeren van zonnepanelen op agrarische gebouwen. LTO Energie biedt leden een scherpe prijs-kwaliteitverhouding door grootschalig in te kopen. De zonnepanelen installaties variëren van 10 tot 1.000 zonnepanelen per installatie.
 
Bron: AgriHolland