Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dossier:

Kennisbank arbeid

Kennisbank Arbeid

In dit dossier

Dossierbeheerder

Werkgeverslijn

Premiescan salarisadministratie

Veel werkgevers laten geld liggen in de salarisadministratie. Weet u zeker dat u niet teveel premies betaalt? En maakt u optimaal gebruik van premievoordelen en subsidiemogelijkheden? Laat uw mogelijkheden controleren door Flynth Accountants & Adviseurs via de premiescan.  
 
Flynth controleert uw afdrachten sociale verzekeringspremies met een maximale terugwerkende kracht van 5 jaar. Dat dit geen overbodige luxe is blijkt uit de resultaten. Ruim 55% van de externe opdrachtgevers liet geld liggen vanwege het verkeerd toepassen van wet- en regelgeving. De resultaten na onderzoek variëren gemiddeld van enkele honderden tot enkele tienduizenden euro's voordeel.
 
Flynth heeft jarenlange en zeer uitgebreide expertise in huis op het gebied van personeelszaken en salarisadministratie. Tijdens het beoordelen van externe salarisadministraties komen ze regelmatig werkgevers tegen die duizenden euro’s laten liggen of teveel afdragen!
 
Wat controleert Flynth onder andere middels de premiescan?

  • Premiekorting en subsidies: u bespaart direct op uw loonkosten als u arbeidsgehandicapten of oudere werknemers in dienst neemt of houdt. Als werkgever heeft u dan namelijk recht op subsidie in de vorm van een korting op de werknemersverzekeringen.
  • Sectorindeling: Door de Belastingdienst wordt uw bedrijf ingedeeld in een bepaalde sector. Deze indeling bepaalt onder andere de hoogte van de sectorpremie.

 
Betaal niet teveel sociale verzekeringspremies zonder er bij stil te staan. Wilt u weten wat u kunt besparen? Doe een premiescan!
 
- Vindt Flynth geen besparingen? Dan betaalt u niets!
- Vindt Flynth wel besparingen? Dan betaalt u 25% van de totale opbrengst.
 
Wilt u meer weten? Lees de kanskaart van Flynth of gebruik hun contactformulier. U kunt ook bellen met een Flynth vestiging bij u in de buurt.

Is deze informatie waardevol voor u? - Deze functie is 'anoniem' en enkel gericht naar de dossier beheerder!