Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dossier:

Kennisbank arbeid

Kennisbank Arbeid

In dit dossier

Dossierbeheerder

Werkgeverslijn

Vitaliteit in bedrijf: werken aan een energieke en succesvolle organisatie!

Zijn uw medewerkers gemotiveerd en kunnen ze hun verantwoordelijkheid aan? Dragen uw medewerkers daadwerkelijk bij aan een succesvolle bedrijfsvoering? Zijn uw organisatie en uw personeel veerkrachtig genoeg om allerlei ontwikkelingen op te vangen? LTO Noord, ZLTO en LLTB bieden werkgevers (mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit Colland arbeidsmarkt) in de land- en tuinbouw de handvatten tot sterk en veerkrachtig personeelsbeleid!

Want wat is de kern van succesvol, toekomstgericht ondernemerschap? Sturing bieden, leiding geven en delegeren. Verantwoordelijkheid, duidelijke functies, persoonlijke aandacht en betrokken en loyale medewerkers.  Brede en duurzame inzetbaarheid op zowel fysiek gebied als wat betreft de noodzakelijke vaardigheden en competenties.

De instrumentenset mbt vitaal werkgeverschap:

  • De bedrijfsscan biedt u snel inzicht in de actuele bedrijfssituatie: in hoeverre benut de werkgever al de mogelijkheden op het gebied van personeel en organisatie?

Als aanvulling op de bedrijfsscan kunt u ook uw werknemer(s) vragen hun mening te geven over het personeelsbeleid binnen uw bedrijf. U kunt de scores vervolgens zelf vergelijken met uw eigen resultaten.

  • Heeft u behoefte aan praktische adviezen en tips? Lees dan één van onze brochures met best-practices, verhalen en gouden tips van collega’s-werkgevers én van werknemers land- en tuinbouw.
  • Heeft u daarnaast tevens behoefte aan extra handvatten alvorens concreet aan de slag te gaan? Op onze pagina met extra tools kunt u bijpassende white-papers downloaden en/of wordt u doorverwezen naar specifieke sectorale instrumenten. 

Wat biedt het ú?

Vitale bedrijven presteren beter. Hogere betrokkenheid, minder verzuim, de productiviteit neemt toe en de kwaliteit van het product verbetert. Nu en in de toekomst.

Werken aan vitaal en aantrekkelijk werkgeverschap is investeren in gemotiveerde en goed gekwalificeerde werknemers. Het is een toekomstgericht samenspel van werkgever, leidinggevenden én medewerkers. Bij vitaal werkgeverschap grijpen de verschillende onderdelen in elkaar en versterken elkaar, met als resultaat: een vitale organisatie.

Heb je een vraag?: 

450

Is deze informatie waardevol voor u? - Deze functie is 'anoniem' en enkel gericht naar de dossier beheerder!